Reserveren

wave-thin

Reserveren

Het restaurant bestaat uit 3 gedeeltes, de Wintertuin, de voormalige stal en het voormalig winkelgedeelte van de slagerij. Doordat het restaurant uit verschillende gedeeltes bestaat is het accommoderen van grotere groepen niet altijd mogelijk bel gerust naar 077- 462 9145 voor de mogelijkheden.

restaurant-vaers-reserveren-inzet

Ons restaurant bestaat uit 52 zitplekken dus reserveer tijdig.

Heb je dieet-wensen of allergieën laat het ons weten bij je reservering! Honden zijn tot 17:00 uur binnen in ons restaurant toegelaten

Kom gezellig borrelen bij onze sfeerhaard

Midden in ons restaurant vind je onze gezellige sfeerhaard met een heerlijk zittend lounge bankje en bijpassende fauteuil. Een ideale plek om met 4 personen te komen borrelen!

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?