Ons terras

wave-thin

Terras

Omdat het terras van Restaurant VAERS min of meer in een kuil ligt, kun je al heel vroeg in het jaar buiten lunchen. Doorgaans kun je al vanaf eind april ook ’s avonds buiten dineren, zeker met de overkapping en de verwarming. Afhankelijk van de hoeveelheid zon in het voorjaar kun je vanaf eind mei, en zeker vanaf juni, genieten van de prachtige rozen aan de zijkant van het pand en in de tuin.

restaurant-vaers-terras-inzet

Verwarmd terras

Ons terras kan volledig verwarmd worden door de ingebouwde terras-heaters die het terras bij fris weer heerlijk warm houd.

 

De tuin

Het gehele jaar is de tuin met vijver en watervallen een prachtig beeld om te zien. Zeker in de zomer wanneer alle bloemen in bloei staan is het hier heerlijk zitten!

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?