Voorgerechten

wave-thin

Voorgerechten

Onze voorgerechten zijn samengesteld door ons gespecialiseerd keukenteam bestaande uit vader en zoon genaamd Mirko en Luuk de Boer. Zij zullen er voor zorgen dat je een heerlijke culinaire avond beleeft!

Gekonfijte eend

Bramen / Zilverui / Shiitake / Aceto balsamico
15.00

Geitenkaas

Gegratineerd met honing / Stoofpeer / Rode biet / Walnoot
14,50 Vegetarisch

Zeebaars

Komkommer / Tom kha kai / Limoen
15,00

Coquille

Bloemkool / Paddenstoelen / Walnoot / Zeekraal
16.50

Carpaccio

Parmezaanse kaas / Zongedroogde tomaten / Truffelmayonaise
14,50

Soepen

Tomatensoep

Tomaat / Basilicum
7,50 Vegetarisch

Rode curry soep

Vis en gamba’s / Paksoi / Bosui
9,50

Goulash

Licht gebonden / Rund / Paprika / Ui / Paddenstoelen
9,50

Wildbouillon

Wildzwijn / Shiitake / Bosui
8,50
Geserveerd met brood en boter

Heeft u een allergie of dieetwensen? Laat het ons vooraf weten. We zorgen dan voor een passend alternatief.

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?