Voorgerechten

wave-thin

Voorgerechten

Onze voorgerechten zijn samengesteld door ons gespecialiseerd keukenteam bestaande uit vader en zoon genaamd Mirko en Luuk de Boer. Zij zullen er voor zorgen dat je een heerlijke culinaire avond beleeft!

Buikspek

Aziatisch gelakt / Kool / Lente ui / Cashewnoot
14,50

Burrata

Tomaat / Basilicum / Pinda / Aceto balsamico
13,50 Vegetarisch

Tonijn

Licht gebrand / Avocado / Groene kruiden / Komkommer / Soja vinaigrette
15,00

Rivierkreeft

Tomaat / Rode curry / Radijs / Amandel
15,00

Carpaccio

Parmezaanse kaas / Zongedroogde tomaten / Truffelmayonaise
14,50

Soepen

Tomatensoep

Tomaat / Basilicum
7,50 Vegetarisch

Rode curry soep

Vis en gamba’s / Taugé / Paksoi
9,50

Uiensoep

Gegratineerd met kaas
8,50 Vegetarisch

Gevogelte Bouillon

Lente ui / Ei / Kip
8,50
Geserveerd met brood en boter

Heeft u een allergie of dieetwensen? Laat het ons vooraf weten. We zorgen dan voor een passend alternatief.

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?