Voorgerechten

wave-thin

Voorgerechten

Onze voorgerechten zijn samengesteld door ons gespecialiseerd keukenteam bestaande uit vader en zoon genaamd Mirko en Luuk de Boer. Zij zullen er voor zorgen dat je een heerlijke culinaire avond beleeft!

Gerookte zalm

Groene kruiden / Radijs, Rode ui / Witte asperge
15,00

Rundertartaar

Meloen / Kappertjes / Desembrood
14,00

Carpaccio

Parmezaanse kaas / Zongedroogde tomaten / Truffelmayonaise
14,00

Burrata

Tomaat / Basilicum / Pinda / Aceto balsamico
13,00 Vegetarisch

Krabsalade

Granny Smith / Witte asperge / Yoghurt / Sesam
15,00

Soepen

Tomatensoep

Tomaat / Basilicum
7,50 Vegetarisch

Aspergesoep

Asperge / Ham / Peterselie
8,50

Rode curry soep

Vis en gamba’s / Taugé / Paksoi
9,50

Gevogelte Bouillon

Lente ui / Ei / Maïskip
8,50
Geserveerd met brood en boter

Heeft u een allergie of dieetwensen? Laat het ons vooraf weten. We zorgen dan voor een passend alternatief.

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?