Ons restaurant

wave-thin

Restaurant

Het restaurant is in 2023 volledig gerenoveerd, toch zijn er authentieke elementen bewaard gebleven. Het restaurant bestaat uit 3 gedeeltes, de wintertuin, de voormalige stal en het voormalig winkelgedeelte van de slagerij.

restaurant-vaers-restaurant-inzet

De wintertuin

In de wintertuin kun je het gehele jaar rond heerlijk zitten. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de tuin met verschillende watervallen. Ook hebben we in de wintertuin een kleine lounge hoek bij een mooi haardvuurtje waar je kunt genieten van een heerlijke borrel voor of na het diner!

 

De voormalige stal en slagerij

In het midden van het restaurant staat onze prachtige bar waar alle drankjes en cocktails vers voor je gemaakt worden. In dit gedeelte kun je de authentieke elementen van het pand het beste terugzien. Ook heb je hier een kleine inkijk in onze open keuken waar je de koks heerlijke gerechten ziet klaarmaken. Achter in het restaurant bevindt zich de voormalige slagerij waar nu een mooie sfeerhaard is ingebouwd naast een ronde tafel voor 6 personen.

Voor fijnproevers en levensgenieters

wave-thin

Familiebedrijf

Uiteraard kunnen Hennie, Mirko en Luuk niets alleen en zorgt het professionele team van VAERS er voor dat je een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft!

Restaurant VAERS is een familiebedrijf gerund door de familie de Boer. Samen vormen Hennie, Mirko en Luuk een hecht team dat ervoor zorgt dat Restaurant VAERS niet alleen bekend staat om zijn voortreffelijke gerechten, maar ook om de warme en gastvrije atmosfeer die het tot een favoriete bestemming maakt voor fijnproevers en levensgenieters.

Ben je een fijnproever of levensgenieter?

Je kunt gemakkelijk online een tafel reserveren via de knop hiernaast.

Wanneer kom je bij ons fijnproeven?